Pasta & Wijn tijdens de feestdagen

Denken we aan de feestdagen, dan denken we aan samenzijn met je dierbaren, onder het genot van een heerlijke maaltijd gewoon lekker aan de eigen keukentafel. Hoe kun je dat het beste doen? Met de COPPIA Casa Box natuurlijk! Speciaal voor deze dagen bereiden we de box uit met een extra gang, zoals de Italianen dat ook doen. Het menu is gevuld met Italiaanse traditie en een snufje COPPIA. Bestel snel hiernaast jullie COPPIA Casa Box voor €35 per persoon, vanaf twee personen. Wij bereiden 95% voor en de overige 5% doe je zelf in de keuken met jong en oud. 

COPPIA antipasti
Het feestdagen menu is uit te breiden met onze welbekende antipasti plank. Maar deze plank is ook los te bestellen. De rijkgevulde plank bevat verschillende groenten, olijven, vlees- en kaassoorten met een borrelbrood en dip. Te bestellen vanaf twee personen en kost €10 per persoon. 

COPPIA Bambini Box
Ook de kleine smikkelaars onder ons doen gezellig mee met de COPPIA Bambini Box. Een driegangenmenu met pomodorisoep, spaghetti bolognese en een lopend chocoladetaartje met vanille-ijs. Want samen maken we er onvergetelijke feestdagen van! Let op: bestel eerst de COPPIA Casa Box en daarna de Bambini Box, dit is niet tegelijk mogelijk.

Praktische informatie
Wil jij tijdens 24, 25, 26 of 27 december genieten van ons feestdagen menu, bestel dit dan vóór woendag 22 december 20:00u. Op 24 en 27 december is het afhaalmoment tussen 16:00 en 18:00u en op 25 en 26 december tussen 12:00 en 14:00u.

Bestelformulier

Bedrijfsnaam
© 2022 - COPPIA pasta & wijn
Created by LR Internet